tjutjutju' (:

ja vad ska man säga? har fortfarande inga idéer lr nån ork att blogga :P tror jag kör på min & marias idé för den lät KLOCKREN ;)
haha..! ja jag har bakat lussibullar med mamsen idaaaaaaaag :D ,, dom var naaajs (H) haha..
ja det är ju första advent idag oxå så jag var i kyrkan :) .. där var oxå tommy carro & friiiiiidaaaaaa...
nu tar orken slut :/ PUSSSSS

höhö.

jaaaaaaaaaani,,,,,, idag gjorde jag och emelie våran uppvärmning. lr ja vi visade upp den för klassen x) fett pinit & varför lär ni kanske få se sen :) haha!
nu leker jag med sannisen och vi gör inte ett piss! vilket liiiiiiv x) haha..... ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ja skriver ju typ aldrig längre, har inte ork till de :P haha.. livet e hårt alltså ;) 
vem vet, jag kanske tar mig uppåt igen :p haha!

puss på er

usccch ;)

ja potatisgratängen vart ingen hit kan jag lova :P nu har jag kollat på disney channel i typ 4 timmar, haha för bdb funkar inteee :( lr jo men de e så jäla segt :(
nu äre brandy & herr morris XD haha.. åsså har ja lite ont i magen så jag vet inte vad jag ska göra riktigt :( buuhu.. haha,, aja. blir väl skola imorn oxå antagligen åsså så lär jag väl bränna en skiva till uppvärmningen med emelie..
nu är jag trött och jag vill ha bilderna från i fredags :) så dom får du skicka maria!
pusssss

mäster kocken e i farten xD

ja de vart skola idag då, usch va jag inte orkar :P
sen nu håller jag på att göra hemkunskapsläxa, potatisgratäng med bacon, gick bra tills jag satte in den i ugnen och upptäckte 40 min senare att jag inte hade satt på ugnen :P haha! fan va jag suger (a) nu kollar ja iaf på tv fast ja kmr inte ihåg va ja kolla på xD typ las vegas lr nått :P ..
nu snart ska ja ta ut potatisgratängen igen och gö klart den så jag lär säga hejdå :)


congggratzzz rebbas! :)


ja jag hitta ingen annan bild så de fick bli denhär :P där rebecca är längst in i hörne :) höhö.. sen jag och maria .. och kajsa på andra sidan :) från våran tältningen me klassen som va lite halvt kul jauu ;) haha. dans idaaaaaaag.... :P orkar inte skriva mer nu xD PUSS pååååå't

skolaskolaskolaa...

ja somsagt .. skola :p haha!
jag kan inte skriva så mkt för de känns som janne kollar hela tin va ja gör xD
men rebben fyller år idag iaf :D grattis te henne :) kmr bild på sötan sen för att ja tkr om henne så mkt :) höhö..
sen ikväll blire daaans  ;) puss påå't

ja ni :)

vart stan idag med sannisen. köpte en kjol & hårpulver. :)
förlåt förlåt för att jag typ aldrig skriver men eftersom jag fortfarande e lite sjuk så har jag ingen ork..
vart att åka till skolan idag för att jag orkar inte bara ligga å dö här hemma... :P

ja här e man sjuk :/

ja somsagt så är jag sjuk dåra,, ont i halsen har jag, ont i magen, ont i huvet, är helt slut i hela kroppen o.s.v..  :(
har bara legat i soffan hela dan, samma igår. lr igår var jag på kupolen & sen in till sjukhuset eftersom jag har fått småsyskon :) men annars låg ja i soffan från typ 18 till 02 (a) och idag vakna jag kanske halv 11 och har typ legat här sen dess :P lite halv slappt men man ska ju inte röra sig för mkt för då blir man väl bara mer sjuk :P
blir väl att kolla på film sen oxå. fast nu kollar jag på repris av desperat housewifes (Y) ..
nu orkar jag tyvärr inte skriva mer för mina händer e oxå lite halvdöda :P haha..

drag var skittråkigt i fredags måste jag tillägga iaf.. :(

hahahah

vart nästan som en blogg paus dehär :P haha. men mitt internet har dampat så jag har inte kunnat skriva,, sry  (a)


hemmaaa.

ja nu är jag hemma igen :)
det var grymt kul där :D
orkar inte skriva så mkt för är sjukt trött. ska GÅ till pappa i dehär mörkret så snart min mp3 laddat klart :)

jani :)

ja ni är jag sjukt trött :o
var på stan med sannis idaaag.. vi gjorde inte så mkt, åkte hem till mig och sen sov hon somvanligt x) HAHA!..
orkar seriöst inte skriva ett piss idag, :P konfa imorn somsagt, :P det blir KUL :D

skolaskolaaa ;)

japp somsagt, skooooola :p fan va jag inte orkar -.-
håltimme nu iaf, eller jaaaa. vi har nog björn fast alla andra har stuckit så då sitter vi kvar i datasalen jag & fanny x)
shalallalala nu vet jag inte vad jag ska skriva :p ska väl kolla alla jävla härmiskompisar som oxå skaffat blogg :@@@@ haha nejdå (; är lite glad nu iaf för jag har ätit choklad (aaa)
haha som maria skrev, "choklad gör mig glaad" ;) det gör mig glad oxå! :D och nu har maria hittat min choklad hemma hos henne så hon tar antagligen med den imorn satt jag kan vara glad imorn oxå (a) haha ;)
imorn blir det konfa läger oxå :ooo och jag åker direkt efter skolan så jag tror inte jag hinner blogga någe då :oo kommer dock hem på fredagen igen men ändå :P
är ju fotbollsträning idag,, fast jag känner egentligen inte för att träna för jag har ont i halsen :pp
haha, ähh vi får se hur de blir med det (:
nu orkar jag inte skriva mer ,, PUSS :)

dryga rubrikeer! :P

nu har jag vart på dans oxå, vart en massa krångel där för jag tog mattis gamla mobil som klockan inte var omställd på så jag tänkte att dansen började kvart över sju och klockan var sju när jag vänta på bussen och ringde mikaela som fick panik haha,, fast sen märkte vi iaf att vi gjort fel satt det vart rätt sen ;)
nu ska jag duscha & sen ska jag sova tidigt ,, tror jag ;) haha!

tröttis :pp

ja skola idag igen då :P inte lika farligt som igår med humörsvängningarna ;) hållde mig rätt glad :P haha,, ska in te stan oxå sen och dansaaa (: det ska bli kul för var tre veckor sen sist nu :P var ju lov förra veckan åsså låtprojektet veckan innan sen var jag bara in och kollade veckan innan det för då hade jag ju sytt :P
slutade 3 idag och maria hade damp och ville ha socker ;) så vi gick ner till tempo med ante och så köpte vi choklad :D

och nu är jag arg, och riktigt jävla besviken. hur fan kan du? visst du har sjunkit lågt, men dehär trodde jag faktiskt inte om dig..

vill inte bli sjuuuk :(

ja nu ska jag nog sova :) för jag är grymt trött, och har ont i halsen, inget plus :/
usch jag vill verkligen inte bli sjuk.. :( aja, godnatt :)

BLÄ!

vet ni en sak som skulle va jävligt skönt ? att bara stänga in sig på sitt rum och typ tända ljus och sånt, det kände jag för nu :) känner att jag verkligen måste lugna ner mig lite, blir lite stressigt med skolan & allt när lovet är slut.. blää, jag är verkligen supertrött på skolan nu när det är massa tjat om betygen hela tiden,, jag blir gaaaaaaalen x)
och nu kände jag att jag har lite ont i halsen oxå :s, heeeeelveteeeeeee om jag ska bli sjuk nu! det tänker jag verkligen inte bli, nu blir de C-vitamin på stört här :)
och sen dedär med håret, jag har nog bestämt mig, eller ja inte riktigt, men tror att jag ska klippa kanske en halv dec lr nått, och sen typ klippa upp det :)
sen ska jag ha mycket fler inpackningar & sen kanske dricka såntdär hår tillskott lr vad det är för någe :P aja det visar siiiig :p haha.. nej nu ska jag nog kolla på film! blir nog ljus oxxå för det lät så mysigt :)

dålig daag!

japp, kunde inte sova inatt så jag somnade runt 2 kanske, sen upp vid 8. -.-
sen efter det så har jag vart skitsur i skolan & typ skällt ut allt och alla, förlåt (a) fast lite humörsvängningar för ibland har jag vart jätteglad oxå :) sen typ drog johan mig i håret så jag tappade asmkt :oo så jag har gått och funderat på om jag måste färga håret brunt och om jag måste klippa det, jag vill ingenting av det. så jag är lite deppig över det.. :/
fast jag tror jag skiter i och färga det brunt iaf, precis nu när jag bestämt mig att jag ska fortsätta va blondie lixom :p men det blir nog att åka till frissan å klippa :( saken är att dom kommer ta så jävla mkt eftersom det är så slitet och det går ju av i mitten, det är läskigt. fast jag undrar om man kan säga till dom att bara ta lite , och sen visa hur mkt dom får ta som högst? :P får hoppas iaf för jag vill inte klippa av mitt älskade långa hååååååååår :'( haha jaa lite fjortit men jag vill ju ha långt hår!!!!!!!
å inte kommer jag på nått jag vill ha i julklapp heller :( det jag kommit på är ; dator, mobil , pengar, hårspray/hårpulver, påslakan, skor, & en städerska x) haha!

ett + med dagen är iaf att vi har fått våran dator nu :) sitter dock på den gamla för mamma installerar nått på den nya, men guu va kuul. haha (;
här får ni en bild på mig när jag pussar tv'n & idol-robin! han är snygg och jag har inte lagt in bilder på ett tag satt =P

förlåt för lite miffo-utseende från min sida men jag var lite trött där :p haha!

superduuuuuper bra helg! :)

japp , rubriken har helt rätt :D
vart ju somsagt halloweenparty hos maria i fredags, så jag åkte till maria tidigare å pyntade å bytte om å sånt :P sen vid 6 kom kajsa & rebben , sen kom emelieeee :) och vid typ 10 kom sebbe :P
vi gjorde massa saker, tillexempel tog typ 1000000 kort x) kmr kanske upp några sen :) och sen kollade vi på idol ( jag vart kär ) och kollade på nån film som jag vart asrädd te sen x) haha! ah och sen drack vi te oxå :D
sen åkte jag väl hem typ runt halv 1 , 1 nån gång :) nu orkar jag inte skriva om det nå mer för jag måste nog äta kvällsmat snart,, är ju trots allt skola imorn :((((((

och på lördagen, vart det att åka till sågmyyyraa ;),, där jag vart med hanna & mikaela, och sen kom även saga :D
det var kuuuul! vi dampade som fan med ballonger och kondomer och mat och en massa, haha sjukt kul :D sen ringde vi ett fyllo och fick höra spyor ;) myyyyys!
sen kollade vi på aquamarine, the grudge & holiday in the sun ( inte alla på en gång men ändå :P )
sen gick vi och la oss runt typ.. 5 kanske. så jag är lite trött nu (a) haha.

sen idag /söndag så åkte jag och hanna hem vid 3. sen åt jag lite och städade och sånt och sen så gick jag till kyrkan för minnesgudstjänst ( konfirmation nivet ) sen gick jag hem med carro sen :) lite mörkt men de gick för sig ;)

förlåt (a)

inte skrivit idag heller, sov ju hos mikaela & jag skriver om det sen. var iaf skitkul :D
nu ska jag till kyrkan (-.-) å jag är skittrött. jag kmr somna.

oooops

haha insåg att ja inte skrivit nått idag, har inte tänkt på det .:P är hos mikaela med hanna & saga iaf :) orkar inte skriva mer x)

hemmmmmmmma (;

sådär jaa :D nu vare klart me partyyy, haha (; fast ja åkte hem runt halv 1 men har inte orkat skrivit förän nu (a) har fortfarande min partyklädsel på mig å :D lr ja inte allt men ändå :P haha,, undra när de blir å sova idag :o jag är inte ett dugg trött nu satt :P kommer nog bilder sen från kvällen :) eller ja när maria skickat ;) fast jag lägger nog upp fler på bdb för de är fler som kollar där ;) höhö! aja det vart en kul kväll med kajsa maria rebben emelie & lite sebbe iaf ;)  å nu orkar ja inte skriva mer :P

RSS 2.0