pepppp

ja nu är jag iaf färdig :D lr jag ska bara måla på lite överlack på naglarna, men annars så är ja klaar :D
ska väl städa upp lite efter mig bara och sen ringer jag pappa så får han skjutsa mig te bjuurs :)
kom på att jag lär väl packa lite också men vet inte riktigt vad jag ska packa? :P haha
men nagelacket vart typ asfult nu när jag skrev så ska inte skriva mer nu :P
åter igen, hoppas ni får en superbra kväll! :D det är ju trots allt sista kvällen på 2008! här hemma vankas det party iaf, fast jag ska inte va hemma :) hahah. skönt de!


mamma har dukat sniggt! (:

nyårsaftooon!

gott nytt år alla! :)
nu har jag nördat hela dagen typ. så jag ska nog gö iordning mig snart. fast ska väl bara klä på mig, sminka mig & fixa håret och det lär väl inte ta två timmar :P haha.. sen vid 6 bär det av till rebecca ! :D så ikväll ska vi ha superkuuul har jag och kajsa bestämt :D
lägger väl in bilder imorgon. blir nog inget mer bloggande idag, såfall innan jag åker dit om jag hinner/orkar :)
aja .. har iaf ett kontantkort nu till mobilen eftersom abbonemang simkortet inte funkar :P
det var nått med att tempo inte skickat papperet till halebop om att vi hämtat telefonen så dom vet inte att jag har den så som har inte aktiverat simkortet typ :P haha fattar inte så mkt menmen :)

nu ska jag göra mig iordning satt jag inte sitter här halv 6 och inte är klar.
hoppas ni får en superbra kväll! :)

shulululu :)

tänkte bara logga in lite snabbt och skriva att jag är för sur för att komma på nått att skriva . massa krångel med den jävla mobilen & och bleeeeeeeh!
men jag skriver sen när jag är lite gladare!

sry för att jag inte skrivit!

men vart så stressigt, för jag sov över och vaknade när kajsa kom så jag fick bara slänga på mig några kläder fort som attans och sen satt inte vi vid datorn nå :) först dampade vi ett tag och sen tog vi kort och hållde på :P sen kollade vi på "jiddra inte med zohan" .. sen dampa vi lite mer :) och sen kollade vi på halva "wild child". :) sen skulle kajsis till bussen :P
sen gick jag hem och duscha och satte mig vid datorn, sen stack jag till elin och kollade på hennes hund " milton" helt sjukt sööt :) sen vart det att stanna där och spela guitarr hero world tour hela kvälln =)
sen gick jag hem vid halv 1. och nu har jag väl setat vid datorn sen jag kom hem :D haha..


hmmm

måste vart mkt cp på hemsidan för nu vare tydligen 28 st som kollat ändå :o haha
wierd!

buhu!

okej dom verka ha haft nått cp med statistiken för nu vare tydligen bara 9 som kollat x) aja vart ju nästan ett rekord ändå x)
haha ååh va tråkigt,, aja :) jag dansar iaf för fullt i mina skooor :) ska nog använda dom här tills ja kan gå i dom nu, jag menar, övning ger färdighet :D de tråkiga är att dom är skitfula till leggings så man måste ha jeans.. aja jag har ju andra skor jag kan ha till leggingsen fast ett par lär jag lämna in satt nån kan klacka om dom :P nödvändig information lixom ;)
aja det går ju att dansa med dom iaf :)

skrev dock detta inlägg för nån timme sen, men då dampade hemsidan så jag kunde inte publicera..
aja. nu e klockan 4. ska sova nu för ska ju orka leka med kajsabajsa :) gonaatt!

snålt med inlägg idag :/

ja tyvärr vart det så, för jag åkte ju till hanna vid 2 så var jag där ända tills 8 typ :P
vi gjorde typ ingenting, eller ja. vi kollade på paradise hotel :) ganska kul för de gick massa repriser hela dan så man gick verkligen in för dedär och kollade ;) haha. sen tog vi en paus och så gjorde hon massa kändistest och vart alldeles faschinerad (stavning?)  över att jag kunde så mkt.. haha :D hon ba " mäh, du är ju egentligen ganska smart ju!" haha schysst lixom ;)

fick min nya mobil idag oxå :) sjukt snygg är den enligt mig själv :) skönt att ha den oxå för den jag hade innan var så seeg och gammal & tråååkig! gick inte ens att ha minneskort i den! :o

och nu kollade jag statistiken, vart sjukt glad, hela 26 st unika :o jag fick lov å gö ett glädjeskutt :D
nu ska jag tydligen göra en "partymusik-musiklista" till nyår åt mamma och dom. så jag får väl göra det då. sen ska jag lägga in sassas bilder från julafton och massa. så nu går det nog åt nån timme till det :/ fan vad jag inte orkar x) haha..


här har ni min älskling :) jag funderar på att döpa den, har ni något förslag? puss på er!

gomorron gomorron :)

japp nu e jag vaken :) min mobil har kommit oxå så mamma ska åka och hämta den snart :D yäääye, fast abbonemanget kommer dock inte förän imorn :/  men ändåå..
blir att åka upp till hanna sen, men tror inte jag hinner med bussen som går om en halvtimme för jag är nyvaken lixom, aja..
är sjukt trött iaf, beror väl på att jag kanske somna halv 5 lr nått x) haha. fanns typ inget å gö heller jag bara satt och nörda och nörda och nörda så jag fattar inte varför jag inte gick och la mig :p haha. fast var dock inte trött satt.

och äre nån som kan lära mig att gå i klackskor? x)

har är skorna, dock uppåner men gick fan inte och rotera x)

:o

nu är klockan 4. jag tror att jag ska sova. för ja e så jävla trött så ja fattar inte själv riktigt vad jag skriver x)
aja. gonaaaaatt people!

yäääye

nu är jag på massamassa damphumör :D jag skulle fan bara kunna springa runt och gorma och skratta åt mig själv hahahah ( så allt är som vanligt :D)  så pirrar de i hela kroppen för att jag inte dampat på länge ... x) fyfan så blire jämt så ligger man typ å darrar i hela kroppen för de bara pirrar som faaaaaaaaan :D så ibland kan jag tro att jag har nå koncentrationssvårigheter lr nått men det stör inte mig satt det är fine för mig :D hahaha , jag kan iaf vara seriös..... ibland :D och nu sitter jag och lyssnar på musik och rockar loss å dansar lite och hoppas att inte mattis lr danne kommer in i mitt rum x) hahah!
imorron blir det att åka till hannapanna :) det blir naaajs!
nu ska jag spela habbo i min ensamma tråkdamphet x) hahahah!
kanske slänger in ett inlägg till sen för jag har inga planer på att sova än :)


får bli en bild på mig och kusinen robin, för vi e i princip lika dampiga, i liiike it :) hähä

harry potter! :D

ja nu har jag kollat på harry potter och fenixordern lr hur de stavas :D
fast den började dampa i slutet satt ja brände om den och ska kolla om slutet igen :)
ikväll blire nog att läsa lite mer. x) haha. och imorn blir det att leka med hanna. eller carro. de beror på hanna :P haha..
men nu vart jag kissnödig så jag ska kissa och sen ska jag kolla klart på filmen :) hörs senare! puss

slöis idaa

ja de vart inte så mkt av med sakerna jag skulle göra, jag städade rummet och sen tog orken slut x) äh jag kan måla naglarna en annan dag & raka benen oxå för dom e ändå inte såå håriga :D hahahha.. ut och gå fixar jag oxå en annan dag. nu har jag hoppat runt i mina skor ända sen jag köpte dom för att jag ska lära mig gå i dom, men nu lär ja ha kommit åt nått så nu äre värsta bruna strecket på dom x) är nog kanten på andra skon. aja de får väl va så då :(
haha, nu tror jag att jag ska se på harry potter x) typ.. fenixordern lr nått. vet inte vilken det är men jag hittar inte på hemlighetens kammare nånstans och jag vill se den för den e ju bäst typ :/
har iaf kollat på... " how you loses friends .... blablabla nånting" :P haha..
sen hade jag tänkt att jag ska baka lite oxå :D det va länge sen jag gjorde det så jag kan lika gärna göra det. frågan är bara vaaad jag ska baka.. :o hmmm! får kolla igenom kokboken och kolla om jag hittar nått :)
lika bra att börja på en gång! puss på er!

stääädar för fulla muggar :D haha

ja nu har jag slängt upp alla saker som låg på golvet i soffan och sängen och så har jag dammsugit & torkat golvet :D
så nu sitter jag här i sängen och väntar på att golvet ska torka så jag kan ju lika gärna slänga in ett inlägg för jag har ändå inget annat att göra :) lr jo egentligen men jag har ju hela dan på mig :)
fast det har nog torkat nu så jag ska ställa ner alla grejjer på golvet igen och ställa de lite fint satt det inte ser så stökit ut :P och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska raka benen.. hmmm.. jag orkar inte gå ut och gå men det ska jag fan gö satt jag inte är super otränad innan cupen som jag kmr va ändå x) haha,.,
hoppas ni har en roligare dag än mig! (((:

nu ska vi inte klaga :)

visst jag har inget att göra, men ska inte klaga idag :D ni kanske inte tycker det är så kul att lyssna på mina klagomål lixom :P haha.. men jag har iaf bestämt mig för att idag ska jag inte bara sitta utan jag måste göra saker oxå! frågan är bara vad.. hmmm..

Raka benen
Ut och gå
ansiktsmask
fixa mina cepiga naglar
städa mitt rum (+dammsuga)


sen kan jag ju läsa lite oxå, :P men nu ska jag börja :) skriver igen när jag gjort nått av det! haha :)


fick bli en bild sen julafton för jag gillar tröjan :D

pateeeetiskt

jaaaaaaaaaaa usch va patetiskt jag har bara setat och läst hela kvällen idag! fyfan va tråkigttttttttt jag döööör.
okej kanske inte supertråkigt eftersom det är ganska kul och läsa :P
nu har jag slösat bort massssssssssa pengar för att jag har smsat oxå hela kvällen typ. FY IDA! men jag kände att jag bara måste för jag har knappt smsat nått på hela veckan ju :/ men på tisdag får ja mitt abbonemang tror ja :D wiiiihooooooooooo

haha.. nu är klockan ganska mkt ju. men jag har ju ändå inget att göra imorn satt kan väl lika gärna sitta uppe :P haha inte för att det finns nått att göra nu på natten men ändå,. jag vill göra nått kuuuuul!

tråkigt som sagt

ja jag förutspådde att jag skulle ha tråkigt hela kvällen nu när sanna åkte, och så blev det oxå :/
har iaf läst ut en hel bok nu! haha. tror att de tog en lr två timmar kanske, bra var den iaf :) har typ 3-4 till på lager som ja fick i julklapp som jag kan passa på att läsa då.. haha x) ne nu ska jag nog kolla lite på tv. sen ska jag nog fila ner mina cpiga naglar :P och jag vet fortfarande inte vad som händer imorn.. blir väl att ha tråkigt :/ men på måndag blir det nog att leka med hanna och några iaf så jag får nått att göra :) sen på tisdag är det ju nyårsafton och blir nog shopping med kajsibajsi, sen hem till rebben :)
sen har jag ingen aning resten av veckan, men 3 eller 4 eller nått så är det fotbollscup :) dock inne dåra, och jag gillar inte innefotboll såååå mkt men de går an :) höhö.. måste hitta ett par inneskor som går att ha iaf,. aja det löser sig :D

och jag har kommit på att jag haaaaatar när folk stavar fel! det är ju skitjobbigt x) haha tillexempel att dom flesta skriver "imot" och "igentligen" , haha det stavas ju "Emot" och "Egentligen" x) är dock inte bara dom men dom var de enda ja kunde komma på just för stunden x) haha. jag stör mig ganska mkt på att jag skriver så mkt smilysar oxå, fast jag stör mig mer på när folk inte skriver smilysar alls, då verkar man bara sur.. jag är nästan beroende av alla smilysar helt enkelt :o hur det kan bliii :P hahahahah.. ja jag har lite damp nu men det blir så när jag har haft tråkigt ett tag!

(Y) - på datorn! :D
(N)- på att ha tråkigt!

ensaaaam

ja nu är jag ensam för första gången sen i ...... torsdags tror jag? känns tråkigt :( kanske lite skönt oxå. nä jag vet inte .. sanna åkte iaf till jompe nyss. vart maassssssssssssaaaaa krångel men tillslut kom hon iväg haha x) ska nog kolla min fjårtizz bok och gö grejjer i den lr så kollar jag på film. hmmm....
frågan e vad jag ska gö imorn oxå? :o blir väl att sitta hemma hela dan :((((((( trååååååkigt!

men en sak är säker och det är att jag längtar tills nyårsafton, detta ska firas in med mina bjursfjortisar , ( vi är bäst ) dock inte partypufflan för hon ska till untorp :/ men ändååå. för jag har saknat mina brudar masssssor!



jag äääääääälskar er <3

haha klaar ;)

tog ett tag att hitta alla grejer på internet x) dock är alla inte rätt så jag tog nått liknande men de får duga ;D

shopping idag igen :)

ja det vart att shoppa idag igen :D
jag och sanna åkte in med mamsen idag satt vi slapp betala bussen :D haha.,
jag köpte; skor, leggings & halsband :)
sanna köpte; skor, strumpbyxer & halsband :) satt nästan samma :P haha
leggingsen visade sig vara ganska fula x) men jag får väl lov å använda dom ändå när ja pungat ut 100 kroner på dom x) haha,, skorna tkr jag om iaf, fast inte dom bekvämaste att gå i men de duger :D haha.
nu har min nagel gått av till hälften igen :o blir väl att klippa av den på nått smidigt sätt för de funkade inte sådär superbra förra gången jag försökte limma ihop nageln med nagelack x)
blir nog nyår hos rebbas nu kanske :D fan va kuuul =)
ska försöka gö en bild på alla grejjer ja köpt nu på dom här två dagarna men de kmr i ett annat inlägg :D nu ska jag prata med bajsa och rebbas om nyår typ lr dampa lite. PUSS <3

kors i taket :oo

sanna va vaken under hela filmeeeeen!!!!! :o helt sjukt! vi såg på vilddjuren, den var rolig :D
" ja e så kramig ja gillar dej"
" du dddedär gjorde inte ont!"
" hmm,, får jag låna eran toalett? ................ jaaa de får du :D"
haaahahahaha vi dog nästan :D så kul va de :D nu tror jag att vi lär sova satt sanna orkar upp imorn om vi ska till stan då med, för imorse kom hon inte upp kan ja lova så då vart jag arg :D haha!!!
gonatttttt ;)<3

haha slöööööökvälll :D

ja v har typ legat i min säng och bögat oss ända sen vi kom hem :) ganska najs, :D nu ska vi nog kolla på film.. vet inte vilken men de löser sig nog :P sanna är relativt ( va nu de betyder xD) pigg nu satt vi får hoppas att hon håller sig vaken :)
ja nu kommer jag inte på nått mer att skriva :P hoppas det blir bra nyår iår då :D förra året var det ju oxå bra men ändå :D haha.. aja nu ska jag sluta skriva satt inte sanna blir trött och suri :P
slänger in en bild på mig för ja e så söt i mina tåffsarrr :D hihi.. puss på't <3

SHOOOOPPPAAAA! :D:D:D

har vart i stan med sannis hela dan och shoppat loss :D
och eftersom man hade pengar, vart det att göra av med dom x) haha!
jag köpte ; en bikini ( kan va bra å ha tills sommarn x)), en tunika, silvershampoo, örhängen, halsband, en bh, puder & puderborste! vart ungefär 1000 kr å de e ju ändå jävligt billigt för så mkt saker :) mellandagsrea is the shit :D
sanna köpte en tunika, puder, ett halsband & örhängen :)
jag är stolt med mina köp iaf :D lär väl va annat med sannis som inte ens visste hur klänningen skulle sitta och satte halva baksidan på klänningen fram XD lila och söt  var den iaf :) sen GICK vi upp te donken och åt . stolt :D haha x)
sen kom mamsen och hämtade oss för hon och mattis hade övningskört :p
sanna dampa hela vägen hem och de fick alla å skratta x) haha..
nu vette fan va vi ska gö :o sanna sa bada men de orkar ja verkligen inte, tror jag xD haha!!!!!! jag har lite damp jag oxå..
hann inte skriva imorse för de va tajt med tiiiiid x) haha.

pusssss

oops

klockan vart mkt :P vi kollade på harry potter och den flammande bägaren typ x) sanna ville så gärna se den och sen somnade hon såklart :P så jag låg och myste med sovande sannis xD haha!!

men nu ska jag sova, fick lov och väcka sanna ur soffan och nu ligger hon i min säng och sover iställe x)
gonatttttt =)

shalala !

det vart inge soffmyys, lr det blir nog nu :) jag och sannis ska väl välja ut en film snart tror jag..
har vart ute och åkt epa med tusse & martin, faktiskt roligare idag än andra gånger :P haha,
det är sjukt kallt ute iaf vet jag :P haha x) jaja det är ju vinter, men usch vad jag längtar tills sommaren!

nu ska vi välja film, puss!

myyys

nu har jag och sannis badat :) hihi. först fick vi för oss att vi skulle bada fötterna, lr jag ville det :D haha. så då gjorde vi det, då ville sanna tydligen bada helt, så då klädde vi på oss badkläder och badade :D ganska naaajs när vi insåg att vi badade i död hud eftersom vi peelat oss x) HAHAH! äh, de sket man väl i, så började vi skvätta de äckliga vattnet på varann sen så båda fick i munnen :) hihi!!
satt kvar medans vattnet rann ur oxå sen duschade vi lite och ja tvätta håret :D de ville tydligen inte sanna för schampot gick inte ur så lätt lr vafan de va xD

vet inte riktigt vad vi gör ikväll, antingen myser vi väl lr så går vi ut :) det visar sig, pusssss på myyyyys :D hihi

yääye

jaa nu äre ju juldagen och det mesta är stängt skulle jag tro x) imorn är de ju mellandagsrea så det blir nog kuppannnnn med sannis.. :P fast busskorten funkar ju inte men det löser sig väl får jag hoppas..
har iaf lekt med sanna hela dagen, vaknade av att nils & whilhelm skrek i takt x) sjukt jävla dryyygt!
så jag gick upp sen ringde jag sanna så skulle hon komma, så spelade jag nått batman spel på tv'n som fabbe å gabbe fick igår :P ganska tråkgit menmen x) sen spelade jag och sannis ali baba med fabian och sen gick vi hem till mamma.. ganska tråkigt för hon sover, men kanske hittar på nått när hon vaknar , när det nu händer :P haha!

nu orkar jag inte skriva mer för jag ska nog fixa me sannas blogg lr nått. höhö. pusshejsssssss

nu är julen över skulle man kunna säga.. :(

ja alla julklappar e öppnade, kalle anka är slut, maten oxå. så nu sitter jag bara hemma hos pappa och gör ingenting, som vanligt!.. glad över mina presenter iaf :) efter vi var hos jenny så åkte jag till pappa dåra, då hjälpte jag gabriel att bygga ihop nått lego grejs :p fast de slutade med att jag fick göra det själv ändå x) haha.. sjukt drygt men de vart bra tillslut iaf :D imorron blir det nog att leka med sannisen, och förhoppningsvis kuppan med henne på fredag :D för ja fick 1500 kr som jag bara kan shoppa loss för, & sen presentkort på alla butiker i kupolen för 300 så det blir väl att shoppa för de å sen får ja väl barnbidraget oxå tror jag :) najsnajs,. vet inte om jag ska sitta kvar här vid datorn lr om jag ska kolla på tv med dom andra. hmmmm.. kanske spelar habbo lr nått x) så tråkigt så det finns inte men va gör man annars lixom? :P

nu orkar jag inte skriva mer, ingen har ändå läst idag typ .. men det är väl för att det är julafton och då ska man väl egentligen inte sitta vid datorn men jag är ju datanörd.se satt :D

hihi nu är julklapparna öppnade :D

nu har jag & brorsan öppnat alla julklappar redan :D vi fick välja om vi skulle göra det eller öppna några och öppna fler sen.. vi valde dåra att öppna alla :) fick massa fina prylar, orkar dock inte skriva upp allt, men klänningar, strumpbyxer, böcker, smink & hårspray var några iaf  :) nu väntar jag på att stefan ska komma ut ur duschen så jag får sminka mig och det är oxå därför jag skriver, :p haha.. har man inget att göra så har man inte :)

sen runt 2 blir det att åka upp till jenny och träffa släkten och sen kolla på kalle anka & äta julmat. najsnajs :))

juuuuulafton :)

ja nu är det ju somsagt julafton :D fast det vet väl alla redan :) i min julstruma låg ett par örhängen & ett halsband, skiit sött :D nu längtar jag tills brorsan vaknar så jag får öppna fler julklapparrrrrr :D haha.

ha en superduper bra jul allihopa. :)

juuuuulafton :)

ja nu äre ju julafton skulle man väl kunna säga :) helst av allt vill jag bara springa ut och öppna alla julklappar men de får jag ju självklart inte x) känner att klockan börjar bli ganska mkt så jag lär väl sova snart så man orkar med att va trevlig hela dan :P så lär jag träna på att va artig & säga tack så inte mamma blir suri x) haha

nu ska jag nog sova. god jul & puss på er! ( idag vart de ganska mkt bloggning ju :P )

åååhååå :)

snart juuuulafton ju :) klockan är just för tillfället halv 12 men hinner nog bli lite mer innan de här inlägget blir klart :P.
idag för två år sen lekte jag med fia och carro iaf, helt sjukt kul :) vi klädde ut oss till massa saker, :) tillslut klädde vi ut oss med halloween kläder och skulle gå till robin, men han var inte hemma så vi gick till anton istället :) det var dock ingen som öppna men vi hörde musik så vi gick in och skrämde han :D han fattade inte vem carro va men såg mig och fia :P hahha. sen kom hans mamma hem så då skrämde vi henne oxå :) det är saknat kan jag lova!!
nu är klockan kvart i 12 så om en kvart är det julafton :D
guuu va kuul :) hihi.. blir väl att tvinga mamma ge oss en julklapp nu på natten eftersom att det är ju trotsallt julafton då oxå ;) hihi! guu va jag längtar nu :D blir en bild på granen för det är ju juuuuuul snart :) ska nog vänta och lägga in inlägget vid 00.00 iställe. fast då går säkert min klocka på datorn fel lr så satt de blir nått cp men de blir kanske bra ändå x) haha.de e ju tanken som räknas lr nått xD meeen.......


GOD JUUUUL ALLESAMMANS :)


haha ooo soffpotatis :P

ja idag har jag inte gjort mkt :P kollat på "mirrors" typ. nån skräckis :P sen mean girls och crossroads x)
och jag lär säga att jag ääääälskar tele 2 reklamerna för dom e så tråkiga så dom e roliga xD nu kollar ja på simpsons iaf, cpit som vanligt men så jäla bra :D finns fortfarande inget å göööö. :P så om de e nån som vill göra nått e de bara att säga till om ni inte redan fattat det ;) haha..
jaa och vad säger man nu? vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men kanske se på nån mer film eller de va nått ja skulle göra men nu har ja glömt bort de x) blir nog mer simpsons så jag kollar väl på de :D

inge liiiv -.-

ja jag har fan inget liv längre, jag gör typ aldrig nått, lr alltså , jag är typ aldrig med nån och sånt, alltså åhhhh, vart har mitt liv tagit vägen? det är ju helt bortblåst :/ sjukt tråkigt ju!

idag har jag inte gjort ett piss, duschat & rakat benen, setat här .. kul derå! nej inte alls, jag säger ju det jag måste skaffa mig ett liv, jag kan ju inte bara sitta hemma 24/7 va e de för liv lixom :P?
idag känner jag att jag verkligen vill göra nått, men har inget att göra :( buhu

*osocial*

ja jag känner mig på väldigt dåligt humör kan jag lova :P vet inte riktigt varför, men ett tag funderade jag på om det var för att jag var trött och låg på konstigt sätt så att jag inte orkar gö smilysar på msn & det gör satt jag blir grinig? xD kan det va så ? jag vet inte :P vart ändå ganska många smilysar i dehär inlägget ju.. haha! ska nog sätta mig upp ändå tror jag. jävligt drygt att ligga ner med datorn :S kanske ska gå & lägga mig oxå. fast egentligen, varför de? ska ju ändå inte göra nått imorn och då kmr jag bara ligga och slöa hela dan så då kan jag lika gärna sova då :) hihi..


lägger ut nåra cp bilder för det ser lite trevligare ut med bilder i inläggen :D


ja jag skriver väl idag då :P haha!

ja jag tänkte jag sitter ju redan här & nördar och har sjukt tråkigt så varför inte slänga in ett inlägg i bloggen ? :)
nu vet jag ju att några läser satt, :P haha.. ja sen kanske det inte är så kul för er att läsa eftersom jag inte skriver? så klagar jag lixom! fyyy ida ;) haha..

idag har jag iallafall vart på tomteland med mamsen :) det var myys, var där när jag var liten med kusinerna och sånt.. det var ju kul så det vat kul att åka dit igen :) så köpte jag en tröja som det står ; jag tror på tomten' på :) och på ryggen står det ; jag har vart på tomteland i mora' :P hahaa. värsta myströjan :D kan slänga in en bild på mig och tomten oxå :)
sen kom jag hem och var supertrött! satte mig vid datorn iaf (a) sen kollade jag på "step brothers" med mamma och mattis, den var sjuuuuuuuuukt rolig x) precis den där cp'humorn man har själv :D
och sen satte jag mig här igen då (a),, finns fan ingenting att göra ju. om två dagar är det julafton och min julkänsla är vartdå!? :/  jag vill att det ska va som när man var liten och man bara längtade och längtade till jul :) men så blir det ju inte det bara flyter på som vanligt..
och jag måste säga oxå att jag har brutit av min nagel til hälften typ :o asjobbigt., vill inte att den ska gå av för då gör det ju skitont! så jag försöker limma ihop det med nagelack, fast det går ju sådääär dåra :p haha!
nu försöker jag få lilla bimbo sanna (bli inte sur) att fatta hur man sätter in en header på sin blogg typ :P haha.. sen ska jag nog göra ett sånt där tråkigt test på bdb x)  men har man inget liv så har man inte, helt enkelt :)


här kmr bilden på mig och tomten :) dock lite dålig, & man ser knappt för den var jävligt suddig så jag gjorde om den lite x)


HIHIHIIHI

nu loggade man in här, 6 kommentarer :D FATTA VA GLA MAN BLIR ALLTSÅ! :D hiihihihihiihhiihh nu när de vart så här kanske jag ska blogga igen då :):):):):) hihi. xD
fast nu orkar jag inte riktigt för ska nog hitta på nått tror ja :P leker med sannis iaf :):):):):):):)
jag vart glad iaf :) hihi! PUSS PÅ ER!

yäääye

nu har jag kollat på värsta cp filmen :) haha! fattade ingenting den var verkligen helsjuk, iaf var den lite rolig sisådär så den gick fint å kolla på :P känns som jag vart uppe i en evighet nu alltså :P  och nu känns det verkligen PISS att blogga för ingen läääääseeeer & då är det inge kul direkt! :P haha.. cpit värre :p

och jag känner mig som ett vrak just nu men lär väl gå till skolan ändå för SO provet som jag inte kan nått av. lr så stannar jag hemma och gör provet en annan gång när jag tränat xD de visar sig. PUSS


tiden går seeegt!

nu sen jag skrev senast har jag hunnit hur mycket som helst känns de som :P hahha,, jag har iaf duschat och haft ansiktsmask & hårinpackning. har även typ kollat på film och vanlig tv och sen bara slappat känns som klockan är typ 9 ;s blir ingen träning iaf för nu ska jag bli frisk!!!!!!!!!!!!!!!!!

*wannabe* xD

haha nu fick jag bara världens lust att blogga! så blir det alltid när jag läser carros blogg. jag vet inte varför :P när jag insåg att hon hade en blogg från första början innan ja skapade denhära, så var det ju carros blogg jag läste när jag kände att jag vill gö en blogg :p haha. fattar inte varför men det känns som att du har sån energi & jag vet inte :D men direkt jag läser den så vill jag oxå blogga :D fast du läser nog inte min blogg så du ser kanske inte dehär men DÅ MÅSTE DU GÖRA DET :)))

sen lär jag nog skärpa till mig om jag ska få nåra läsare. jag måste hitta på något att skriva om för det första, hmm.. jag vet ju aldrig vad ni tycker är kul! aja.. det löser sig.... kanske x) haha! PUSS

nu får det bli en bild på carro för hon är så söt :) dock jävligt gammal bild men ändå :)


BUHUHUUHUU!!!!!

INGEN LÄSER MIN BLOGG OCH DET GÖR MIG LEDSEN!
NÄ JAG SKRIVER JU TYP ALDRIG MEN HUR KUL ÄRE ATT SKRIVA MED TYP 3-4 LÄSARE DÅ? NÄ INTE KUL ALLS KAN JAG LOVA!

haha yääy blondie!

ja idag var det tema-dag i skolan, vi lyssnade på nån tant och sen så fick vi se nått bildspel och sen kollade vi på " det nya landet", som jag då sett en gång redan -.- sen gjorde vi nå övningar med ulrika :P
sen på rasten dåra vart man ju först instängd med robin på toan, -.- haha PALLA!
sen igen varet jag instängd helt ensam på pissoaren XD sen släpa nygren runt mig i korridoren å de e ju mys lrhur!!!!

sen konfa dårrrrrrraaaaa :):) ÄTA MACKOR XD HAHA.. där kollade vi på nån cp jesus film, sen bakade vi pepparkakor å dampaa :) sen efter de åkte jag och frida till tempo & jag köpte hårfärg, sen gick vi hem och nu sitter jag här med hårfärg i håre :) självklart färgar jag bara utväxten så jag är kvar som blondie! :D

wiierdooo haha ;)

haha jag insåg nu att jag jag har uppdaterat flera ggr och skrivit att jag inte orkar skriva men ändå gör jag det :P? HAHAHA!
dansuppvisning i helgen nu.. :oooooo iiiih, scary x)
ska göra klart uppfinningen och novellen till nobellmiddan på måndag oxå det blir lite panik :P haha aja jag löser det nooog :D


*icke uppdaterings sugen*

ja jag orkar inte skriva. jag kommer inte på nått att skriva heller satt :o
nu sitter jag iaf i skolan & har nyss haft hk 6 bakat lussibullarrrrrrrrrrrr :D wiho. jag och emelie har bakat sniglar och "älgar" .. :)

RSS 2.0